Giv din bil et nyt look ved hjælp af hjulkapsler

Flot rød bil

Synes du, at din bil mangler en smule stil? Så kan du tilføre den et helt nyt look ved at skifte hjulkapsler. Hjulkapsler er ikke kun med til at understrege din bils udtryk. De er nemlig også en nødvendighed i forhold til at beskytte din bils hjul. Der findes et hav af hjulkapsler på markedet, så der er noget for enhver smag. Det kan derfor være meget forvirrende. For hvilke hjulkapsler skal du vælge?

Find de bedste hjulkapsler til din bil

Du skal naturligvis vælge hjulkapsler, som du tænker vil se smarte ud på din bil. Når du har fundet frem til de rette hjulkapsler, som du mener giver din bil stil og et lækkert udtryk, skal du kigge på størrelsen af hjulkapslen. 

Mål hjulstørrelsen

Det kan være en fordel, at du ved, hvilken størrelse hjulkapslerne skal have, før du går i gang med at kigge efter hjulkapsler. Derved undgår du at forelske dig i hjulkapsler, som slet ikke passer til din bil. Men hvordan finder du ud af, hvilken størrelse hjulkapsler du skal bruge?

Hjulkapsler findes til hjulstørrelser på mellem 12 tommer og 17 tommer. For at finde ud af hvilken størrelse du skal bruge, skal du kigge på siden af bilens dæk. På siden er der to tal, som indikerer, hvilken størrelse bilens dæk har. Du skal altså bare finde hjulkapsler, der matcher denne størrelse.

Ønsker du originale hjulkapsler, skal du ydermere skrive bilens mærke og model ned.