Indret dit bilværksted med omtanke

Er du vild med at skrue på brugte biler? Så har du med garanti et værksted, hvor du kan hygge dig med dette. Men er der god plads på dit værksted? Eller er det svært at komme til, når der skal være plads til både bilen, en BMW motor, værktøj, maskiner og meget mere? Er det tilfældet, bør du tage et kig på indretningen af dit værksted. Det kan nemlig være, at du kan skabe mere plads ved at indrette værkstedet med omtanke.

Brug reoler på værkstedet

Har du en tendens til at placere alle tingene på gulvet i værkstedet? Så skal du til at tænke lidt anderledes. For hvad kan stå på reoler? Ved at bruge reoler kan du få plads til flere ting på et minimum af gulvplads, fordi tingene bliver opbevaret i højden. 

Derfor bør du finde ud af, hvad du kan placere på reoler. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke propper flere reoler ind på værkstedet, end hvad du har brug for.

Invester i en værkstedsvogn med hjul

En værkstedsvogn med hjul er uundværlig på et bilværksted. Du kan nemlig nemt stille den til side, når du ikke har brug for den, og du kan let finde den frem igen, når du skal bruge den. 

Takket være hjulene kan du have vognen lige netop der, hvor du har mest brug for den. Du skal endda ikke bruge en masse kræfter på at flytte rundt på den. Derudover giver det mere plads, når alt værktøjet er samlet et sted, da det ikke ligger og flyder allevegne.