Lease din næste luksusbil

Hvad end du er unge og single eller har etableret et familieliv, behøver du ikke gå ned på luksus, når det kommer til valg af bil. Der findes både de hurtigste sportsvogne, men du kan også få en sporty familiebil, der er rummelig.

Du kan også nemt lease en luksusbil frem for at købe. Her vil du gerne finde et firma, som har erfaring med at handle med luksus- og superbiler.

Et af de firmaer er Global Car Leasing, som er et af de ældste leasingfirmaer i Danmark og derfor meget veletableret. Du kan trygt lease Luksusbiler hos Global Car Leasing.

Fordelene ved at lease en luksusbil

Markedet for luksus- og superbiler er ikke så stort i Danmark, da vi er mere praktiske i vores valg af køretøj. Når du leaser en bil gennem et erfarent firma, er der også garanti for, at det pågældende firma har udenlandske kontakter og samarbejdspartnere, som I kan forhandle med. Det store udland er lige med store muligheder, og der er derfor ikke noget i vejen for, at du kan få fingrene i drømmebilen, når du kigger på leasing af luksusbiler.

De forskellige løsninger

Du kan ønske forskellige niveauer af indblanding fra leasingfirmaets side, alt efter hvor erfaren du selv er, når du handler med Global Car Leasing.

Med deres alt inklusiv pakke er de med under hele forløbet, så du får deres ekspertise og rådgivning, fra valg af bil og helt frem til, at bilen står sikkert hjemme i din garage.

Med den administrative pakke dukker firmaet ikke op hos bilforhandleren for at besigtige bilen, med er med undervejs telefonisk og sørger stadig for blandt andet transport hjem til Danmark.

Den sidste løsning er dokument pakken, hvor du selv sørger for at finde, besigtige og transportere bilen, men leasingfirmaet hjælper dig med dokumenteringen og dialogen med forhandleren.