Et oplagt forårsprojekt

Mange går i haven, når det bliver forår. Man bliver inspireret til at starte nye projekter udendørs. Hvis din have er gennemført, og hvis du har lagt timer i den, er der større sandsynlighed for, at du og din familie vil bruge mere tid udendørs. Det kan være der skal anlægges nye bede, plantes frugttræer, laves en plads til en hængekøje eller anlægges en ny terrasse.

Brug masser af tid på havens bedste sted

For at udnytte sin have bedst muligt, er det vigtigt at have en eller flere gode terrasser. Hvis man har flere terrasser på sin grund, åbner det op for muligheder for, at man kan have sol i gennem hele dagen på en af sine terrasser. Både voksne og børn kan nyde godt af en terrasse, men det er også en god mulighed for at bruge mere tid sammen som familie.

Hvis man har en terrasse med morgensol, kan man spise lækker brunch sammen om morgenen og på en terrasse med aftensol, kan man invitere naboerne på drinks og grillmad. Derudover er der rig mulighed for kortspil og anden familiehygge på en god terrasse. Hvis du overvejer at anlægge en ny terrasse på din grund, kan du med fordel tage et kig på Holmegaardsten.

Fliserne findes i mange forskellige størrelser, og de fleste er stødt på dem før. Hvis du er glad for gør-det-selv projekter, kan du naturligvis selv anlægge din terrasse med Holmegaardsten. Hvis du er mere til professionel hjælp, kan du betale dig fra at få fliserne lagt.

Husejere for første gang

Hvis du netop har købt en grund for første gang og har bygget dit eget hus, skal du overveje hvordan fliserne skal lægges på din grund. De fleste huse har en sti af fliser rundt langs med hele huset. Dertil kan det være, at du vil lave flere små hyggelige områder i din have. Til dette er stier også fordelagtige. De kan lede rundt på grunden og føre til eksempelvis en terrasse, en hyggekrog med en hængekøje eller hen til din køkkenhave.

Brug dage med godt vejr i haven

Når først solen er begyndt at melde sig og varmere vejr er på vej, er det om at bruge så meget tid som muligt udenfor. Solen giver god energi, og man kan lave mange hyggelige familieaktiviteter sammen udendørs. Mange ser en stor frihed i at have en køkkenhave på deres grund, og hvis du har børn er stangtennis eller badminton altid et hit. Derudover er der ingen grund til at blive ved med at spise indendørs, når vejret tillader at man kan rykke udenfor.

I Danmark er dagene lange om sommeren, og derfor er der en god mening i at bruge så meget tid vi kan udenfor – morgen, middag og aften. Det er sundt for alle at komme udenfor mindst en gang dagligt, og de fleste vil automatisk komme til at bevæge sig mere, hvis de går udenfor, fordi man eksempelvis får lyst til en badmintonturnering eller til en god gåtur i solen.