Det kan du lave med din kæreste i Syddjurs

Er du tom for idéer, og vil du gerne tage kæresten med på tur? Så er du kommet til det helt rette sted, hvis du bor nær Syddjurs. Faktisk behøves man ikke at køre langt for at få gode oplevelser sammen, Syddjurs har nemlig nogle gode muligheder til aktiviteter for kæresteparret!

Nationalparken Mols Bjerge

Tag din kæreste under armen og gå på opdagelse i den 180 km2 store nationalpark Mols Bjerge, hvor I kan opleve storslået natur. I har gode muligheder for at få en romantisk tur, hvor I helt selv bestemmer længden på gåturen. Der er også rig mulighed for at nyde turen på en cykel og smøre gode madpakker hjemmefra! Mols Bjerge er især kendt for sit istidslandskab, som har skabt et område for sjældne dyr, planter og insekter. læs mere om Syddjurs her, og hvad Mols Bjerge byder på.

Rosenholm Slot

Inviter din kæreste på romantisk gåtur ved Rosenholm Slot og mærk, hvordan kærligheden blomstrer. I har samtidig mulighed for at tage et kig indendørs, hvor I vil blive mødt af et fuldt møbleret slot, som tager jer tilbage i tiden.

Ebeltoft Fodboldgolf

Elsker I at være aktive sammen, så er Ebeltoft Fodboldgolf lige noget for jer! Her kan I have det sjovt, mens I er aktive og udfordrer hinanden. Hvem er bedst? Måske taberen skal have en sjov udfordring, som vinderen bestemmer? Og bare rolig, her kan I sagtens få flere timer til at gå.

Djurs Sommerland

Sidst men ikke mindst kan I tage på kærestetur til Djurs Sommerland, som er en stor forlystelsespark i Nimtofte. Djurs Sommerland får jer med sikkerhed til at grine, mens i besøger de 10 eventyrlige temalande, som parken byder på. Prøv de vilde rutsjebaner og se hvem, der er modigst. Er der godt vejr, kan I pakke jeres badetøj og nyde dagen i det store vandland!