Er du i gang med at ordne dit kontor? Kig med her

Du har måske et lækkert hjemmekontor, fordi du tit har mulighed for at arbejde hjemmefra, men det med at arbejde hjemmefra, er begyndt at fylde mere og mere. Derfor er det også begyndt at blive mere relevant at se på, om der ikke er noget, der skal laves lidt om på dit kontor. Du er måske overordnet tilfreds, men der er nogle få ting, der godt kunne være bedre, når du sidder der i lang tid og især på de mørkere aftener.

Vigtigt med god belysning

Det er meget vigtigt med god belysning, når du sidder og arbejder. Det er ikke det bedste arbejdsmiljø, hvis der er lidt hyggeligt lys, fordi det hjælper ikke rigtigt, når du skal sidde og koncentrere dig om noget vigtigt. Det er en god mulighed at tænke over, om det ikke er på tide, at du får lidt flere lamper ind i dit kontor, så du faktisk bedre kan se noget, og så du bliver holdt mere vågen. Nu er vi også på vej ind i de mørke og kolde måneder, så det er en god idé at begynde på det projekt allerede nu – se flere lamper her.

Bedre møbler

Det kan også være, at du skal investere i nogle bedre møbler, så du sidder bedre. Hvis det er mange timer, hvor du arbejder hjemmefra, og det kun begynder at blive flere og flere timer, så kan du godt ødelægge din ryg og nakke på mange måder, hvis du ikke tænker over, at der skal de rigtige møbler til. Du skal nemlig have støttet din ryg og nakke, så det går ikke, hvis du har nogle møbler, der ikke kan det. Det er i hvert fald vigtigt med en god kontorstol, der holder dig støttet, og det er også vigtigt med et godt skrivebord.