Guide: Mad der passer til din træning.

Sund mad i en skål

Nogle mennesker vil måske blive overrasket over at lære, at proteinrige middage ikke kun er for bodybuildere og fitnessentusiaster. Proteinrige måltider kan være en fantastisk måde at tabe sig på. Dette er fordi de hjælper din krop til at føle sig mæt i længere tid, og de hjælper dig med at undgå overspisning. Det er også en fordel, hvis du spiser langsommere, og her er et simpelt trick at spise med pinde.

En middag med højt proteinindhold er et måltid, der indeholder en høj mængde protein. Protein er et makronæringsstof, der hjælper kroppen med at reparere muskelvæv, opretholde sund hud og hår og opbygge stærke knogler.

Proteinrig aftensmad er vigtige for folk, der forsøger at tabe sig eller opbygge muskler. De har mange fordele og bør indgå i din kost, hvis du vil forblive sund.

Sådan laver du en proteinrig middag i 5 nemme trin + 1 bonus trick

Protein er et livsvigtigt næringsstof, som ikke kun er vigtigt for muskelvækst og reparation, men også giver kroppen energi. Proteinrige måltider er afgørende for, at en atlet kan bevare deres styrke og udholdenhed, men de er også gavnlige for dem, der ønsker at tabe sig.

1) Vælg et magert protein som kylling eller kalkunbryst

2) Tilføj grøntsager som broccoli eller spinat

3) Tilføj sunde fedtstoffer som avocado eller olivenolie

4) Forbered en side af fuldkorn såsom brune ris eller quinoa

5) Krydr den med krydderurter og krydderier

+ 1 bonus

Gå ind på Bonzo.dk, under måltidskasser og se deres to keto måltidskasser.
Her finder du mad, du ikke finder andre steder eller andre måltidskasser. Det smager til gengæld helt igennem fantastisk. Det er nemt at lave. Og, vigtigst af alt, det er højt på protein.

Proteinrige middage til enhver lejlighed

Proteinrige middage er perfekte til folk, der ønsker at opretholde en sund livsstil. De kan være veganske, vegetariske eller kødbaserede. Desuden kan de have lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold. 

Her får du 9 forslag til retter der er rig på proteiner, du kan lave:

  • Veganske middage med højt proteinindhold:
  • Tofubøf med grøntsager og brune ris
  • Vegetabilske burger
  • Tofu scramble med toast og avocado
  • Hummus wrap med grøntsager, avocado og brune ris
  • Vegansk lasagne
  • Middage med lavt kulhydratindhold og masser af protein:
  • Oksegryderet med kartofler og gulerødder (lavt kulhydratindhold)
  • Torskefilet bagt i ovn (højt proteinindhold, lavt kulhydratindhold)

Leder du efter lettere løsninger, såsom at få få maden leveret i en måltidskasse, er der også mulighed for dette. Gå ind på Bonzo.dk og find deres keto måltidskasser under måltidskasser. Her finder du forskellige typer, en classic og gourmet.

Velbekomme.