Hold styr på din træning med en personvægt

Har corona-kiloene også ramt dig? Nedlukningen i forbindelse med corona-pandemien betød for mange flere hjemmearbejdsdage, mindre aktivitet og mere hygge. De lokale spisesteder skulle støttes, man hyggede mere med de nærmeste, for at holde humøret højt, hvilket for mange af os, resulterede i at kiloene røg i vejret. Men nedlukningen er 7-9-13 forbi, og det er på tide at komme på rette spor igen. Er du tilbage i fitnesscenteret igen, og ønsker du at komme af med de genstridige kilo, kan du investere i en personvægt for at følge din udvikling.

Ny teknologi

Personvægte er ikke, hvad de har været. De tidligere badevægte, der stod gemt på badeværelset til skræk og jag, og som sendte sig onde blikke i nakken, var en maskine man, så vidt muligt, forsøgte at undgå. De gav kun et enkelt tal – netop din samlede vægt. Men det tal er ikke bare et tal. Det fortæller intet om din sundhedsmæssige tilstand, da kroppen består af mange forskellige bestanddele. De nye personvægte har en meget mere veludviklet teknologi, der gør, at du ikke bare får et enkelt tal at vide, når stiller dig op på dem. Den giver dig også informationer om bl.a. muskelmasse og fedtprocent, og er derfor pludselig tal, du kan bruge.

Track din udvikling

Med nye og moderne personvægte kan du derfor analysere din krop med stor præcision. Du kan derfor med stor nøjagtighed følge med i, om den træningsplan du følger, også giver de ønskede resultater. Det er ikke kun vigtigt at holde styr på om vægten falder, da en større muskelmasse medfører en stigning i vægten. Med en personvægt, kan du mere detaljeret tracke, hvordan din træning laver ændringer ved din krop, end hvad en normale badevægt kan fortælle dig. Du sikrer dig i mod spildte timer i fitnesscenteret, og corona-kiloene rasler af som de skal.