Beskyt dine medarbejdere med det rigtige svejsetilbehør

Skal man svejse noget sammen, er det ikke bare en arbejdsopgave, man bare gør med de bare næver, uden en maske eller uden tilbehør. Det kan give store 2. og 3. grads forbrændinger på hænderne, øjnene, ansigtet eller lignende steder, hvis ikke man bærer det nødvendige beskyttelse. Men selvom det giver god mening at bære maske og handsker, er der alligevel ekstra svejsetilbehør, der kan være ligeså behjælpeligt at bære.

Læs med her nedenfor og find gode tips til den perfekte beskyttelse. Du kan også finde en masse nødvendige produkter til dine Migatronic svejsemaskiner.

Beskyt kroppen med en svejsejakke

En af de vigtigste ting, du kan bære, inden du påbegynder med at svejse, er at bære en svejsejakke. Fordelen ved en svejsejakke er, at den ikke kun dækker én del af din krop, men hele overdelen af kroppen fra arme til foran og bagpå kroppen. Det er praktisk, så du ikke oplever at få en gnist på armen, der kan forvolde stor skade. Et af de vigtigere stykke svejsetilbehør at anskaffe sig, når både arme og overkrop er tæt på svejsningen.

Svejsegamacher beskytter fødderne

Selvom man ikke svejser med fødderne, er det stadig en god ide at bære svejsetilbehør omkring fødderne. Med svejsegemacher formår du ikke kun at beskytte fødderne, men også et godt stykke op ad skinnebenet, mod gnister. Samtidig kan de også være med til at beskytte fødderne mod ting, der ligger på jorden.

Giv hovedet ekstra beskyttelse med en svejsehætte

Det er ikke altid nok kun at bruge en svejsemaske. Som ofte beskytter svejsemasker kun ansigtet og den forreste del af hovedet. Men hvad så med resten? Hvad så med baghovedet? Det er derfor en god ide at anskaffe sig en svejsehætte. Svejsehætter har den fordel at være brændhæmmende og beskytter både håret og huden mod flyvende gnister.