Plej din hud

Vi er gået de mørke og kolde tider i møde, og det kan man mærke på flere måder. Man bliver mere træt, man fryser fingre og fødder og ens hud tørrer ud som lynets hast i det kolde vejr. Man mister hurtigt gløden i ansigtet, og i takt med det mister man også sommerens flotte brune farve. Øv! Men der er hjælp at hente til at hjælpe på problemet. Det er vigtigt at fugte sit ansigt hele året rundt, især om vinteren. Og netop en god natcreme til mænd, kan være med til at give et fugt-boost til din tørre hud. Når først din hud er fugtet og livlig igen, kan det give en god følelse af balance i huden igen. Så trods vinterens hårde kulde og få fugtet dit ansigt!

Boost din hud om natten

Vi kender det alle sammen godt: Man vil bare gerne se resultater uden at skulle løfte en lillefinger. Men med en god natcreme du påfører inden du hopper i seng, vil kunne give dig fine resultater på sigt. Du kan vælge at gøre det til en rutine at påføre cremen lige efter du har børstet tænder, og på den måde giver din hud lov til at optage cremen natten over. Du kan derfor lukke øjnene trygt, og vide at din hud er på vej til et bedre ’jeg’ natten over.

Fordele ved natcreme

Der er mange god ting ved at opretholde god hudpleje. Ved at bruge en natcreme giver du også din hud lov til at hvile og optage fugt. Lige så vel som din hjerne har brug for at hvile sig natten over. Fugten i cremen er med til at modvirke tørhed, udglatte fine linjer og gøre din hud mere smidig. Altså får du en sund og frisk hud, der er klar til at modstå vinterens kulde.