Smykker

De danske mænd har fået øjnene op for smykker og gudskelov for det. Smykker kan nemlig løfte et outfit til nye højder uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Der er meget at vælge imellem og hvis du ikke har gået med smykker før, kan det virke som meget nyt land. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du har brug for det. Læs denne guide om smykker til mænd eller se det Stort udvalg af smykkert til mænd.

Halskæder

Halskæden er blevet lidt af et almindeligt syn og du behøver ikke længere være excentrisk skuespiller eller hippie for at gå med dem. Faktisk kan alle mænd gå med dem, og er en skøn detalje, som giver dig masser af stil.

Ringe og armbånd

Ringe er ikke længere kun til de gifte mænd. En ring kan nemlig tilføre dit look den sidste lille detalje, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Det eneste som du skal være ekstra opmærksom på er, at ringens størrelse skal passe ret præcist til din finger. Ellers falder den ofte af. Hvis ringe ikke er din kop te, er et armbånd også en fantastisk tilføjelse til et outfit.

Øreringe

Øreringe er ikke ligefrem noget nyt for danske mænd, men aldrig før har så mange danske mænd gået med dem. Samtidig er det blevet moderne med mere ekstravagante øreringe, så du kan derfor frit vælge imellem de klassiske hoops eller gå efter noget mere eksotisk.

Guld eller sølv

Om smykkerne skal være af guld, sølv eller noget helt tredje, kommer mest an på dine æstetiske præferencer. En god tommelfingerregel er, at sølvsmykker passer særligt godt til lys hud, mens guld matcher godt med brunere hud. Du kan også kigge på dine blodårer på håndleddet; er de blå, vil sølvsmykker passe godt til dig. Er de mere grønne, kan du med fordel vælge guldsmykker.