3 accessories som alle mænd skal have i klædeskabet

Der findes flere forskellige former for accessories, som alle mænd bør have i sit klædeskab. Dog er der et udpluk af dem, der er vigtigere end andre. Har du ikke de tre nedenstående ting i dit klædeskab, er det på tide, at du får dem anskaffet.

1. Sort bælte

Det er vigtigt, at du har et sort bælte i dit klædeskab. Det skal du kunne bruge til dagligt, men også til mere formel brug. Først og fremmest skal du kunne bruge det til at holde dine bukser oppe. Der er nemlig ikke noget, der ødelægger et outfit mere, end posede bukser.

Derudover vil du også kunne bruge et stilrent og lækkert bælte til at runde dit outfit godt af. Det er i mange tilfælde dit bælte, der er prikken over i’et på dit outfit. Det vil f.eks. være tilfældet, hvis du er iført et jakkesæt, hvor bæltet er en stor del af det samlede outfit.

2. Et ur

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle mænd, der har lyst til at gå med smykker. Der er dog ét smykke, som alle mænd bør eje og bruge: et ur. I mange år har uret været betragtet som mandens smykke, da det er noget, som de fleste mænd har om håndleddet.

Ikke nok med, at et ur er praktisk, da du kan holde øje med tiden, så kan det også bidrage til dit outfit. Har du endnu ikke et ur, bør du derfor anskaffe dig et. Beslutter du dig for at gøre dette, er det vigtigt, at du vælger blandt de mange muligheder med stor omhu.

I denne forbindelse er det også vigtigt at slå fast, at det ikke behøver at være et Rolex eller Omega. Du kan sagtens finde et pænt og nydeligt ur, der koster en brøkdel af disse ure. Vil du kun have ét ur, er det vigtigt, at det er et ur, der kan bruges til enhver lejlighed og ethvert outfit.

3. Sort slips

Du ved aldrig, hvornår du kan få brug for et sort slips. Det kan godt være, at du ikke vil få brug for det til dagligt, men du kan vide dig helt sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor du får brug for det. Derfor er det også vigtigt, at enhver mand har et stort slips i sit klædeskab.