Sådan iklæder du bedst din kone i årets vintermode

Det bliver koldere udenfor, hvorved det er tid til et sæsonskifte i garderoben. Du er måske selv vant til, at det er konen der står for det praktiske, når det kommer til valg af tøj og udskiftningen fra shorts til lange bukser, men hvis du går en fødselsdag i møde, eller lidt mere langsigtet; julen, og derfor mangler en god gave til din udkårne, så kig med her, for at få inspiration til årets must-haves inden for vintermode.

Et koldt hjem skal stadig være rart

Udendørsklimaet påvirker selvfølgelig også temperaturen i vores hjem, og med de stigende gas- og elregninger, er det for mange blevet alt for dyrt at tænde op for varmen for tidligt. Forkæl derfor hende du holder af, med et par behagelige og moderigtige hjemmesko til kvinder, så hun kan se fantastisk ud, selv når i bare går derhjemme i to.

Som et varmt kram gang på gang

Når så hun er blevet varm om fødderne, er det værd at tage skridtet videre, og finde noget til at holde kroppen varm. En uldsweater er her altid et sikkert hit, da disse både kan fås i et meget afslappet og klassisk design, men der er også mulighed for at finde en lidt mere vovet model, med masser af mønster på. Garantien her er, at sweatre både kan stå alene, men også blive brugt som accessories udover en kjole, eller i stedet for en jakke, på mindre kolde dage.

Et stilet og lækkert tilbehør til alt vind og vejr

Vælger hun dog blot at begive sig ud i en sweater, bør du supplere op med et lækkert tørklæde, som elegant kan omslutte hendes hals, og på den måde både holde hende varm, men også stilet når I bevæger jer udenfor, hvad enten det er for en tur i skoven eller et stop forbi en kaffebar.