En guide til den perfekte mandeaften

Mange af os har en fast mandeaften, hvor vi mødes med alle vennerne og fortager os noget, som er planlagt på forhånd. Hvis dette også er noget, som du gerne vil begynde på, så har du fundet den rette artikel. Her finder du nemlig en guide til hvordan du kan sætte den perfekte tradition i gang – nemlig en ugentlig, månedlig eller årlig herreaften! Læs med i guiden nedenfor, for at se alle rådene.

Sørg for maden er i orden

Det første som du skal tænke på er maden og drikkelsen. Det er nemlig et område, hvor tingene helst ikke må halte på en mandeaften. Hvis du ikke selv er den store kok, eller blot ikke ønsker at bruge timevis på madlavning, så er en god ide Mad ud af huset til alle formål – find en leverandør nemt & hurtigt! På denne måde er du nemlig sikker på, at maden er, som den skal være og der ikke kommer nogle uhensigtsmæssige overraskelser. En god side at finde mad på er LeMenu.dk, her har de netop Mad ud af huset til alle formål – find en leverandør nemt & hurtigt!

Hvad skal aftenen dreje sig om?

Smalltalk er ofte ikke nok til at holde en herreaften i gang, derfor skal du finde på et tema, som opmærksomheden kan rettes imod. Dette kunne f.eks. være en pokeraften, landskamp eller måske en boksekamp på tv’et, som alle er interesseret i.

Vælg noget hvor alle kan være med

Når du vælger hvilke tema aftenen skal dreje sig om, så prøv at finde noget, hvor alle kan være med. F.eks. er en pokeraften ikke en god ide, hvis kun 20% af deltagende, ved hvordan man spiller poker – medmindre målet er at lære det selvfølgelig. Prøv derfor at spørge rundt i gruppen, så alle kan komme med deres input!