Køb ind til en herreaften

Herreaften

Når ugen er ved at være gået, og weekendstemningen er ved at kunne mærkes, er det tid til, at du lægger hus til jeres næste herreaften. Læg den grønne dug på bordet til en dramatisk omgang Texas Hold’em, hav en marineret og velkrydret nakkefilet i ovnen fra morgenstunden til den fedtede nyklassiker pulled pork, eller advar naboerne om jublen og opgivende suk, når yndlingsholdet spiller kamp på TV.

Uanset hvad skal du være klar til at få vennerne på besøg og kunne gøre en dyd ud af dit værtskab. Læs med her, og bliv inspireret til at gøre jeres herreaften til noget særligt, som I gerne vil gentage snart.

Hvad er det, jeg drikker?

Uanset om I bliver enige om, hvad aftenen skal gå med, eller om du som vært helt selv arrangerer aftenens forløb, er der nogle ting, man altid kan forberede sig lidt bedre på end andre. Kan man gøre noget ved en strømafbrydelse på det stadion, hvorfra man ser fodbold? Nej, men til gengæld kan man sørge for at have provianteret ordentligt, så ingen går sukkerkolde i løbet af jeres timer sammen.

Sørg for at have forskellige snacks på bordet, så en særlig god pokerhånd kan blive fulgt ordentligt til dørs. Du er selvfølgelig aldrig selv interesseret i at give et tell væk, men måske kan dit gode værtskab give dig en fordel, når en af gutterne har fået spar es og spar konge op på hånden og fejrer det med en ekstra peanut.

Ud over de obligatoriske snacks på herrebordet kan du også forberede aftenen ved at have polstret barskabet med lidt ekstra flasker og have givet køleskabet lidt ekstra arbejde med ordentlig opblanding. På denne hjemmeside kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige typer af spiritus, forskellige slags mixere og garniture til at sætte prikken over i’et på dit værtskab. Ved at lade dig inspirere af de mange opskrifter, der strækker sig fra de helt søde drinks til de mere mørke og dybe cocktails, kan du få dine venner til at hæve øjenbrynene og bede om en mere.

Lad barskabet op til næste salve

Der er altid noget imponerende ved at have et veludstyret barskab. Lige meget om det er det klassiske hjørnemøbel med glaslågerne, der opbevarer de lækre varer, eller om man finder sprut og sjusglas inde i den store gulvglobus, kan du være sikker på at få dine kammeraters fulde opmærksomhed, når du begynder at mixe.

De kan se, at der står en ny flaske på bordet, og de undrer sig over, hvad du mon nu har fundet på. Og det er ikke til at vide, før du med elegant hånd lader den mixede cocktail flyde fra shakeren og ned i glasset. Gutterne tager sig en tår, tager en mere og sætter så glassene på spisebordet, på den grønne pokerdug eller på sofabordet, hvor TV’et varmer op til kampen. I er nu klar til at lade løjerne gå rigtigt i gang og få den herreaften, I har glædet jer til hele ugen.