Få idéer til den perfekte mandetur

At være sammen med gutterne er bare hyggeligt. Har I en tradition for at planlægge en mandetur flere gange om året? Og er det blevet din tur til at planlægge aktiviteten? Hvis du er helt på bar bund i forhold til, hvad du skal finde på, finder du flere gode idéer her.

Kør gokart

Har I ikke været ude på en gokartbane sammen før, er dette en oplagt mulighed. Ikke nok med at det er sjovt, så kan I også finde ud af, hvem der er bedst på en gokartbane. Dette er den perfekte aktivitet, når du skal på tur med gutterne.

Tag til en whiskysmagning

Hvis I alle sammen er glade for at drikke whisky, vil en whiskysmagning helt sikkert falde i god jord. Måske får I mulighed for at smage en Speyside whisky? Dette er noget, som I alle sammen kan nyde, og I kan bare slappe af med det. Efterfølgende kan I tage ud sammen og spise en god middag.

Se en god film i biografen

Ønsker du at planlægge en mere rolig og hyggelig mandetur, kan det være en god idé at tage i biografen og se en god film. Mener du ikke, at biografen er det rette valg, kan du i stedet invitere gutterne hjem til dig.

Spil paintball

Hvis du drømmer om spænding, action og adrenalin for alle pengene, så inviter dine venner med på en paintballbane. Her kan dig og dine kammerater skyde hinanden med paintballgeværer. Bagefter kan I drikke en øl eller lignende sammen.