Guide: Planlæg jeres næste herretur!

Står dig og dine mandelige kolleager eller venner, og venter spændt på at arrangere den kommende herretur? Så kan være en idé at planlægge en spændingsfyldt dag i helt nye rammer end I er vant til. Hvis det skal stå ægte drengehørm, kan I vælge at tage ud og skyde med paintball eller laser. Her kan i den grad have mulighed for at komme hinanden ved, samtidig med at der skal samarbejdes på holdende. Hvis det kunne fange jeres interesse, så klik ind på https://kongelunden.dk/ og bliv klogere på jeres næste herretur.

Lasergame eller paintball?

Det er to meget ens spil, men alligevel forskellige fra hinanden. Det kan måske være svært at vide, hvilken af delene I skal vælge, men I kan få opremset de væsentligste forskelle her. Med lasergame bruger i infrarøde lyspistoler til at kunne ramme hinanden på tværs af hold. I modsætning til paintball, gør det ikke ondt, da der skydes med laser og ikke rigtige kugler. Men det er klart at med et spil paintball, kan man få et endnu højere adrenalin-kick, da man på automatisk vis kan leve sig mere ind i spillet for at undgå ’smerten’ ved at blive ramt af en kugle. Men ikke sagt med det, at man ikke gør det ved et spil lasergame. Tværtimod da! I sidste ende handler det om hvilken af spillene i er til.

Nyd naturen

Ud over at jeres herreaften skal være præget af mandehørm, så kan I også lige nyde Kongelundens smukke natur for en stund inden i skal begive jer videre. De mange forlystelser og baner ligger placeret i et skovområde, lige uden for Dragør by. Banerne som bliver brugt til paintball, er også et kig værd for jer. Måske i endda kan være heldige at få inspiration til endnu en tur med herrerne?