Oplev verdenen med den du holder aller mest af

Der findes ikke noget som at tage ud og opleve verdenen med den person som betyder aller mest for dig. Så er du og din rejsemakker fuld af rejselyst og bare klar til en masse nye oplevelser, er det bare med at booke den næste tur, hvor I kan komme ud og opleve verdenen. Der er masser af måder hvorpå I kan komme ud op opleve verdenen på. Man kan tage på backpacker tur i Asien, fylde kufferten med badetøj og sommertøj og opleve Fransk Polynesien eller man kan tage til kolde himmelstrøg og tage på hvalsafari og vandre på snebeklædte bjerge. Der er et væld af muligheder, I skal bare finde ud af hvad I har lyst til at opleve.

Tag på rundrejse og opleve HELE verdenen

Rundrejser kan gøres på mange forskellige måder. Der er de nemme metoder: Man kan tage med en rejsegruppe ud og rejse. På den måde får man mødt en masse nye mennesker, der også er rejselystne. I kan også booke en rundrejse gennem et rejseselskab. Her får i en rejseplan, hvor der både er inkluderet flybilletter, hoteller og eventuelle oplevelser i rejsepakken. Dette er virkelig nemt, og hvis noget skulle gå galt, kan man altid tage kontakt til rejseselskabet, så de kan hjælpe jer.

En anden, og måske lidt mere besværlig måde, er selv at booke rundrejsen. Dette er som sagt lidt mere besværligt, men også alt tiden værd! Her kan man typisk gøre det lidt billigere, fordi man selv kan finde flytiden og flypriser, samt selv booke hoteller, og dermed selv bestemme kvaliteten af hotellerne. Ikke nok med at det er billigere, så kan det også være en virkelig fed proces selv at booke alle aktivister og selv planlægge hvor man skal hen og hvad man skal lave på rundrejsen.