Tag gutterne med til Pandrup

Pandrup er en by i Jammerbugt Kommune, der ligger nord for Aalborg. Byen har små 3.000 indbyggere og det er et godt sted at tage hen, hvis du ønsker at få en pause fra hverdagen. Det er her du finder de smukke strande, skove og søer, som du kan bruge til en masse forskellige aktiviteter. Du kan læse meget mere om området på https://jammerbugtposten.dk/. Her finder du flere rejseguides til Pandrup, som bl.a. kan give dig inspiration til den perfekte weekendtur sammen med dine venner! Overvejer du at tage gutterne med på en hyggetur, giver vi dig her et par muligheder i Pandrup:

Sejlsport

Ønsker I at slappe af ude på havet, har I rig mulighed for det i Pandrup. På havnen i Pandrup ligger der både sejlbåde og motorbåde. Her kan I leje en båd eller komme på en guidet tur sammen med vennerne. Det er et fantastisk sted at komme ud og nyde solen, mens man sejler over vandet – og det giver jer mulighed for at se de flotte skove og søer fra et helt andet perspektiv.

Vandreture

Omkring Pandrup findes der adskillige vandrestier, som I kan benytte jer af. De fleste af dem er lette ture på 1-2 timer, men I kan sagtens finde ture af længere varighed alt efter behov. Det er perfekt til en dagstur eller weekendtur sammen med vennerne – hvor I f.eks. kan tage madpakker med og grille undervejs.

Fiskemuligheder

Pandrup ligger ud til Jammerbugten, som er berømt for sin store bestand af fisk – herunder især hornfisk og sildemakrel. Derfor er det et rigtig godt sted at tage hen, hvis I gerne vil prøve lykken som fiskere. Hvis I ikke har udstyr med jer, så kan I leje det på havnen. Her finder I desuden ofte info om arten af fiskene i området samt tips til bedste fangstmetoder mm.