Tag en tur i det fri i Aabenraa

Det er blot omkring en halv times kørsel fra Flensborg til Aabenraa eller Sønderborg, men det føles som en helt anden verden. I Aabenraa kan man finde store skove, marker og søer. På cykel kan du nyde naturen på forskellige måder og vær opmærksom på sneplovene om vinteren! Lyder det som noget du godt kunne tænke dig at opleve? Så læs her. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Naturen i Aabenraa

Mange beboere i byen går på jagt efter et sted med masser af grønt lige udenfor deres dør. Dette er lige præcis, hvad Aabenraa byder på. I den sydlige del af Aabenraa ligger Aabenraas store skov, Årup Skov. Denne skov har masser af grønt at byde på til en aktiv dagsudflugt. Det er noget helt særligt at vandre i skoven – det er let at finde rundt på de flade marker, men muren som gemmer sig bag træerne kommer pludselig op af ingenting, og så er det som at befinde sig i en helt anden verden. Årup Skov er en af Sønderjyllands mest besøgte skove og her finder man både lysåben natur, klitter, strandeng, søer og marker under ét tag. En stor del af skoven ligger ved Aabenraas store sø – den Dalumske Sø – som giver mulighed for fantastiske naturoplevelser til cyklister, jogger og vandrere. Cykelstierne fører hele vejen rundt om søen.

Til den eventyrlystne

For den mere eventyrlystne skal Aabenraa Kommunes Campingplads, Den Permanente, anbefales – her er alle muligheder til en uforglemmelig campingferie. Og hvis man føler sig lidt mere afslappet på ferien, så findes der et hav af muligheder for at slappe af og nyde det gode vejr – bade i søen, svømmehal eller opleve et fantastisk show på Aabenraas koncertscene. Der er utroligt mange muligheder når det kommer til at tage en tur til Aabenraa og du kan læse mere her.